'FC Barcelona en Manchester United naderen akkoord over megatransfer De Jong'

'FC Barcelona en Manchester United naderen akkoord over megatransfer De Jong'

26-06-2022 19:15
93

FC Barcelona en Manchester United naderen een akkoord over de transfer van Frenkie de Jong, melden de kranten SPORT (Spanje) en The Telegraph (Engeland). Erik Ten Hag heeft zijn topaankoop bijna binnen. 

Beide kranten maken melding van een transfersom van rond de tachtig miljoen euro. Barcelona wees een of meerdere aanbiedingen van Manchester United af, maar de clubs komen steeds dichter tot elkaar, zo klinkt het althans. The Telegraph spreekt van een 'doorbraak' in de onderhandelingen, de gesprekken moeten volgende week worden afgerond. De Jong is met Manchester United nog niet akkoord. Volgens SPORT gaat daar op dit moment veel aandacht naar uit.

De Jong maakte drie jaar geleden de overstap van Ajax naar Barcelona voor 75 miljoen euro. Hij had in Catalonië altijd een basisplaats, maar was niet zo bepalend als in Amsterdam. Bij Manchester United wordt De Jong herenigd met Ten Hag, die hem bij Ajax liet floreren. Ten Hag heeft intern duidelijk gemaakt dat de komst van De Jong topprioriteit heeft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie