'Di María is weer stap dichter bij transfer ondanks moeizame onderhandelingen'

26 juni 2022 om 21:21

Het transferspel tussen Ángel Di María en Juventus is nog niet voorbij. De Argentijnse aanvaller is komende zomer transfervrij en kan al lange tijd rekenen op interesse van De Oude Dame, maar het is nog niet zeker dat Di María naar Turijn gaat. Het lijkt echter wel de goede kant op te gaan: de partijen komen steeds dichter bij elkaar.

Het gaat al weken over een mogelijke overstap van Di María naar Juventus, maar er is nog altijd niks definitief. De Argentijnse aanvaller leek zelfs te bedanken voor het aanbod van de nummer vier van Italië, maar nu lijken de kaarten toch anders geschud: volgens Gianluca Di Marzio zijn club en speler weer met elkaar in gesprek. De onderhandelingen verliepen zelfs positief.

Toch is nog niets beslist: op sommige punten liggen Di María en Juve nog uit elkaar. Zo moet er nog een overeenstemming bereikt worden over de contractduur. Inmiddels is Di María niet de enige aanvaller meer waar Juventus zijn pijlen op richt: de club mikt ook op de komst van Sassuolo-buitenspeler Domenico Berardi.

In de afgelopen zeven jaar kwam Di María uit voor Paris Saint-Germain, maar daar is zijn contract niet verlengd. Eerder speelde de 122-voudig international ook voor Manchester United en Real Madrid. FC Barcelona is eveneens recent gelinkt aan de 34-jarige linkspoot.