Feyenoord meldt zich met bod: 'Ik weet zelf ook dat ze interesse hebben getoond'

Feyenoord meldt zich met bod: 'Ik weet zelf ook dat ze interesse hebben getoond'

27-06-2022 07:54 Laatste update: 08:12
39

FC Twente-verdediger Mees Hilgers (21) houdt geen rekening met een overstap naar Feyenoord. De Rotterdamse club heeft concrete interesse, maar ving onlangs bot.

Feyenoord flirt al maanden met Hilgers en deed ook een bod, dat door Twente-directeur Jan Streuer werd weggelachen. Streuer voegde eraan toe dat hij de Rotterdammers niet meer terugverwachtte. Hij zou zes miljoen euro eisen. "Ik hoor en lees de verhalen in de media en ja: ik weet zelf ook dat ze interesse hebben getoond", laat Hilgers desgevraagd weten aan TC/Tubantia.

De belangstelling van de Conference League-finalist houdt de verdediger naar eigen zeggen niet bezig. Hilgers gaat ervan uit dat hij bij Twente blijft. "We gaan wel zien wat er komt, of niet komt. Ik speel bij Twente, ik ben hier hartstikke tevreden, voel me goed en de kans is heel groot dat ik dit seizoen ga spelen."

"Voor mij is er helemaal geen reden om een keus te maken of ik weg wil. Ik denk dat nog een jaar Twente zelfs heel goed zou zijn voor mijn ontwikkeling", aldus Hilgers, die zaterdag in het oefenduel met Bon Boys (11-0) de aanvoerdersband droeg. "Ik ga ook niet moeilijk doen of zeuren dat de club me niet wil verkopen. Nog een jaar Twente is zeker geen straf. Wij doen ook mee in de top."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s