Algemeen Dagblad: Feyenoord weet genoeg en zet vijf spelers op transferlijst

Algemeen Dagblad: Feyenoord weet genoeg en zet vijf spelers op transferlijst

27-06-2022 09:52
60

Vijf spelers staan op de transferlijst bij Feyenoord. Het gaat volgens het Algemeen Dagblad om Mark Diemers, Róbert Bozeník, Aliou Baldé, Christian Conteh en Naoufal Bannis.

Het vijftal mag deze zomer uitkijken naar een nieuwe club. Diemers, Bozeník, Baldé, Conteh en Bannis spelen geen rol van betekenis meer en voetballen volgend seizoen elders, net als Marouan Azarkan en de aan FC Volendam verhuurde Francesco Antonucci.

De spelers die op de transferlijst staan, speelden het afgelopen jaar allemaal al buiten De Kuip. Diemers (Hannover 96), Bozeník (Fortuna Düsseldorf), Baldé (Waasland-Beveren) Conteh (FC Dordrecht) en Bannis (NAC Breda) hebben trainer Arne Slot tijdens hun huurperiodes niet op andere gedachten kunnen brengen.

Het is spitsuur bij Feyenoord, dat maandag begint aan de voorbereiding. Danilo Pereira en Mats Wieffer maakten al de overstap naar Rotterdam en het is de bedoeling dat Wilfried Gnonto (FC Zürich), Calvin Stengs (OGC Nice), Ian Maatsen (Chelsea) en Mohamed Taabouni (AZ) zullen volgen.