'Stengs zet Feyenoord in de wachtkamer en wil voor nieuwe kans gaan'

'Stengs zet Feyenoord in de wachtkamer en wil voor nieuwe kans gaan'

27 juni - 12:25
105

Calvin Stengs staat nog niet te trappelen voor een overstap naar Feyenoord, stelt 1908.nl. De 23-jarige rechtsbuiten weet dat er deze zomer misschien een nieuwe situatie ontstaat bij zijn club OGC Nice.

Christophe Galtier is namelijk de topkandidaat om de nieuwe trainer van Paris Saint-Germain te worden. Als de Franse oefenmeester daadwerkelijk vertrekt bij Les Aiglons, dan wil Stengs in de voorbereiding voor zijn kans gaan. Onder Galtier kwam hij het afgelopen seizoen slechts mondjesmaat in actie. Hij speelde 24 duels in de Ligue 1, maar begon slechts elf keer in de basis. De voormalig smaakmaker van AZ was goed voor één goal en één assist.

Het Algemeen Dagblad meldde zaterdag dat Feyenoord Stengs hoopt te huren. De zevenvoudig Oranje-international kent trainer Arne Slot nog goed van hun gezamenlijke periode bij AZ. Voorlopig loopt hij dus echter niet warm voor een hereniging.

Feyenoord versterkte zich deze zomer al wel met Danilo Pereira en Mats Wieffer. De Rotterdammers hopen dat Wilfried Gnonto (FC Zürich), Ian Maatsen (Chelsea) en Mohamed Taabouni (AZ) spoedig volgen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie