Bijlow trainde door: 'Moest weer twee maanden missen, daar ben ik klaar mee'

Bijlow trainde door: 'Moest weer twee maanden missen, daar ben ik klaar mee'

27 juni - 20:10
53

Justin Bijlow heeft tijdens zijn vakantie doorgetraind om fit aan het nieuwe seizoen te beginnen bij Feyenoord. De 24-jarige doelman wil komend seizoen definitief afrekenen met het blessurespook.

Bijlow begon maandag aan de voorbereiding met Feyenoord. "Het gaat goed met me. Ik heb een prima vakantie gehad en ben blij om hier weer te zijn. Ik ben vader geworden, dus ik ben in Nederland gebleven", zegt hij tegen Feyenoord TV. "Ik ben eigenlijk elke dag op de club geweest met de fysiotherapeuten om hier door te trainen, door te revalideren. Het gaat goed, ik kan gewoon vanaf dag één beginnen."

De zesvoudig Oranje-international miste een deel van het afgelopen seizoen door een voetblessure. Hij keerde net op tijd terug voor de Conference League-finale tegen AS Roma. "Na de finale had ik even geen zin om terug te kijken op mijn seizoen. Persoonlijk heb ik veel wedstrijden gespeeld, het is alleen jammer dat ik weer twee maanden moest missen. Daar ben ik wel klaar mee."

Bijlow wil afrekenen met zijn blessureperikelen. "Ik heb heel veel zin in het nieuwe seizoen. Het wordt tijd dat ik een vol seizoen ga keepen. Het wordt een frisse start met een aantal nieuwe jongens en ook jongens die weggaan. Ik ben benieuwd wat het seizoen gaat opleveren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s