Manchester United lijkt op De Jong te rekenen voor Thaise en Australische toer

Manchester United lijkt op De Jong te rekenen voor Thaise en Australische toer

27-06-2022 22:53 Laatste update: 23:02
31

De onderhandelingen met FC Barcelona verliepen allesbehalve gesmeerd, maar Frenkie de Jong lijkt wel degelijk op weg naar Manchester United. Volgens ESPN-journalist Rob Dawson is de kans groot dat de controleur met Manchester United mee op trainingskamp gaat in Azië.

The Red Devils vliegen binnenkort naar Thailand en Australië en spelen daar vier oefenwedstrijden, idealiter mét De Jong in de gelederen. "United komt dichter bij een overeenkomst met Barcelona voor Frenkie de Jong. Hij staat bovenaan Ten Hag's verlanglijstje deze zomer en er is hoop dat hij op 8 juli meegaat met de voorbereidingstour in Thailand en Australië", aldus Dawson, die voor de internationale tak van ESPN Manchester United volgt.

Het echte werk voor manager Erik ten Hag begint overigens na die Aziatische tournee. Op 30 juli wacht Atlético Madrid in Oslo, één dag later wordt er thuis tegen Rayo Vallecano gespeeld. "De eerste keer dat we Ten Hag's potentiële basiself zullen zien, zal een week voor start van de Premier League zijn wanneer Manchester United het in Oslo opneemt tegen Atlético Madrid."