Ajax hard toegesproken: 'Vijftig miljoen, bijna een misdaad als je het niet doet'

Ajax hard toegesproken: 'Vijftig miljoen, bijna een misdaad als je het niet doet'

28-06-2022 09:16 Laatste update: 10:35
279

Ajax moet Lisandro Martínez direct verkopen, stelt Feyenoord-clubwatcher Martijn Krabbendam. De journalist vindt dat de Amsterdammers de Argentijn voor de geboden prijs van de hand moeten doen. 

Maandag sijpelde door dat Arsenal een tweede bod, van veertig miljoen euro, heeft uitgebracht op Martínez. In een eerder stadium wees de regerend landskampioen een bod van dertig miljoen euro af. "Martínez is toch niet iemand van wie je denkt: die is onmisbaar?", vraagt Krabbendam zich af bij het ESPN-programma Voetbalpraat. "Veertig tot vijftig miljoen willen ze hebben. Vijftig miljoen voor Martínez, dat is toch bijna een misdaad als je het niet doet?"

Wedden

Meer odds

Bij Ajax wordt er getrokken aan zowel Martínez als Jurriën Timber, maar de Amsterdamse club is niet van plan beide centrumverdedigers te verkopen. Als het aan Krabbendam ligt, wordt de Argentijn wel van de hand gedaan. "Je hebt een roemruchtige jeugdopleiding, dan haal je er daar toch een uit. Veertig tot vijftig miljoen euro: dat moet je direct doen."

De 24-jarige Martínez heeft in Amsterdam een doorlopend contract tot medio 2025. Behalve Arsenal is ook Manchester United geïnteresseerd in de diensten van de linkspoot.