'Transferstrijd tussen Fortuna en Cambuur op komst: Van der Water kan kiezen'

'Transferstrijd tussen Fortuna en Cambuur op komst: Van der Water kan kiezen'

28 juni - 12:20 Laatste update: 13:26
49

SC Cambuur en Fortuna Sittard gaan strijden voor dezelfde speler. Eerder werd al bekend dat de Limburgers interesse hadden in Silvester van der Water en nu heeft Cambuur zich ook gemeld, weet Voetbal International.

Van der Water kwam in de afgelopen weken erg weinig aan spelen toe bij het Amerikaanse Orlando City, waardoor een terugkeer naar Nederland interessant zou kunnen zijn voor de aanvaller. Fortuna had zich al gemeld voor Van der Water en nu wil Cambuur hem ook graag kopen.

De 25-jarige linkspoot ligt nog tot het eind van 2023 vast in de Verenigde Staten, maar Orlando wil meewerken aan een transfer. Van der Water heeft zijn toekomst voor een groot deel dus ook in eigen hand. Ongeveer anderhalf jaar geleden ontving Heracles Almelo nog ruim één miljoen euro voor de speler uit Blaricum.

Fortuna is bezig aan een transferperiode om niet te vergeten. Zo kwam Burak Yilmaz tot ieders verrassing naar Sittard, terwijl Zian Flemming voor bijna drie miljoen euro naar Engeland ging. Bij Cambuur is het op transfergebied een stuk rustiger: Remco Balk, die op huurbasis overkomt van FC Utrecht, is tot dusver de enige inkomende transfer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.