'Ajax hakt knoop door en laat Ihattaren vanaf deze week weer met de pers praten'

'Ajax hakt knoop door en laat Ihattaren vanaf deze week weer met de pers praten'

28 juni - 12:57
213

Ajax gaat Mohamed Ihattaren binnenkort weer interviews laten geven, weet Ajax Life. De twintigjarige middenvelder werd sinds zijn komst naar Amsterdam uit de wind gehouden, maar hij zal deze week weer in gesprek gaan met de pers.

Ajax belegt momenteel een trainingskamp in De Lutte. Ihattaren is ook aanwezig en zal daar zijn eerste interviews als Ajacied gaan geven. Volgens Ajax Life lijkt het erop dat de geboren Utrechter deze week voor de camera van de clubkanalen zal verschijnen. Op de persdag zal Ihattaren ook in gesprek gaan met andere media.

Sinds de twintigjarige linkspoot weer in Nederland voetbalt, heeft hij geen interviews meer gegeven. Dat gebeurde op verzoek van Ajax, dat Ihattaren in de luwte aan zijn comeback wilde laten werken. Inmiddels oogt de creatieveling weer topfit en ziet trainer Alfred Schreuder hem als onderdeel van het eerste elftal.

Ajax huurt Ihattaren tot het eind van dit kalenderjaar van Juventus. De Amsterdammers kunnen hem definitief overnemen voor een bescheiden bedrag. Het lijkt er dan ook op dat Ajax dit gaat doen. Tot nu toe speelde Ihattaren één duel in de hoofdmacht van de landskampioen, de bekerfinale tegen zijn oude werkgever PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast