Ajax zit achter drie spelers aan: 'Ik denk dat het een heel goede stap kan zijn'

Ajax zit achter drie spelers aan: 'Ik denk dat het een heel goede stap kan zijn'

28 juni - 18:53
69

Ajax doet er goed aan Steven Bergwijn en Owen Wijndal naar Amsterdam te halen. Dat vindt John van 't Schip, die voor de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding lovend is over de aanvaller van Tottenham Hotspur en linksback van AZ.

Het is geen geheim dat Ajax werkt aan de komst van Bergwijn, Wijndal én Brian Brobbey, maar witte rook blijft vooralsnog uit. Van 't Schip vindt dat de Amsterdammers vasthoudend moeten zijn, vooral bij Bergwijn en Wijndal.

"Bergwijn heeft bij PSV en Oranje laten zien een heel goed niveau te kunnen aantikken", zegt Van 't Schip bij Ziggo Sport. Dinsdag werd bekend dat Ajax concurrentie heeft van Everton. "Hij is ongelooflijk belangrijk geweest voor Oranje. Als hij die lijn kan doortrekken, is hij zeker een aanwinst."

"Wijndal vind ik een heel goede linksback, die bij AZ liet zien veel aanvullende impulsen te kunnen geven. Hij heeft veel assists op zijn naam. Ik denk dat het een heel goede stap kan zijn", vervolgt de oud-speler van Ajax, die minder overtuigd is van Brobbey. "Hij heeft nog niet echt een volledig seizoen in de basis gespeeld."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie