De Telegraaf bevestigt Bergwijn-twist, 'Everton biedt meer salaris dan Ajax'

De Telegraaf bevestigt Bergwijn-twist, 'Everton biedt meer salaris dan Ajax'

28-06-2022 15:02 Laatste update: 18:02
217

Everton is wel degelijk geïnteresseerd in Steven Bergwijn, meldt De Telegraaf. Volgens The Telegraph zou Tottenham Hotspur de aanvaller hebben aangeboden bij The Toffees, maar de ochtendkrant weet dat de vork anders in de steel zit.

Bergwijn heeft van Everton een aanbod gekregen dat veel beter is dan die van Ajax, meldt De Telegraaf. 'De slagvaardigheid van Everton brengt Bergwijn, die momenteel nog vakantie heeft, mogelijk in een spagaat', klinkt het.

Wedden

Meer odds

De Oranje-international zou namelijk al weken geleden een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Ajax-technisch directeuren Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. De Amsterdammers missen naar verluidt de slagvaardigheid die Everton wel heeft. Ajax zou de vraagprijs zijn genaderd, maar moet voor ieder verhoogd bod toestemming vragen aan financieel directeur Susan Lenderink.

Die daadkracht kost Ajax mogelijk de kop. Bergwijn zet zijn zinnen naar verluidt nog steeds op een vertrek naar Amsterdam, aangezien hij Champions League-voetbal wil spelen. Wel wordt het geduld van de aanvaller behoorlijk op de proef gesteld. 

Geruchten ontkracht
Volgens De Telegraaf is het onjuist dat Spurs Bergwijn heeft aangeboden bij Everton. Naar verluidt zijn The Toffees al weken concreet. Het is onduidelijk of een ruildeal met Richarlison wel daadwerkelijk tot de mogelijkheden behoort.