Antony mist grootste gedeelte Ajax-voorbereiding: 'Hopen snel op verbetering'

Antony mist grootste gedeelte Ajax-voorbereiding: 'Hopen snel op verbetering'

28 juni - 21:15
96

Antony zal een groot deel van de voorbereiding aan zich voorbij laten gaan. Dat heeft Ajax-trainer Alfred Schreuder laten weten na de oefenwedstrijd tegen SV Meppen. Antony is nog altijd niet hersteld van de blessure die hij opliep tegen Feyenoord.

Schreuder had bij ESPN een korte update over de status van Antony. "Antony is in Amsterdam aan het revalideren van zijn blessure. Het gaat redelijk goed, maar ik denk dat de aankomende weken belangrijk zullen zijn", zegt de Ajax-trainer. "We hopen dat het snel verbetering oplevert. Ik ga er wel vanuit dat hij aan het einde van de voorbereiding weer fit is."

Het is de bedoeling dat de internationals van Ajax aansluiten het trainingskamp in Oostenrijk. De selectie vertrekt op 17 juli. Dat de spelers afwezig zijn in verband met interlandverplichtingen heeft te maken met het geven van rust. Ze keren voor het trainingskamp weer terug. "Zoals het er nu naar uitziet wel. Dat weten we, de jongens kennen het programma. We zullen goed moeten kijken hoe we dat aan gaan pakken."

Op het trainingskamp in Oostenrijk speelt Ajax oefenwedstrijden tegen Red Bull Salzburg en Eintracht Frankfurt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.