Schreuder geeft transferupdate Ajax: Dat is ook nog helemaal niet rond

Schreuder geeft transferupdate Ajax: "Dat is ook nog helemaal niet rond"

28 juni - 20:52
53

Alfred Schreuder heeft na de gewonnen oefenwedstrijd van Ajax tegen SV Meppen (3-0) een summiere transferupdate gegeven aan Ziggo Sport. Op dit moment staan er volgens hem geen spelers op het punt om te vertrekken.

Het is geen geheim dat veel Ajax-spelers, waaronder Antony, Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico, bezig zijn met een transfer, maar Schreuder heeft officieel nog niets gehoord. "Ik vind het niet lastig, maar een uitdaging", zegt de trainer over de vele geruchten rond Ajax.

"Het is belangrijk om het gevoel te hebben dat je met z'n allen de goede kant op gaat, maar ik weet ook het fijne er niet van. Als het wel zou weten, zou ik het ook niet zeggen. Waarom zou ik? Er speelt natuurlijk wel wat, maar op dit moment is het niet echt concreet. Dat is de waarheid."

Aan de inkomende kant is Ajax nog steeds bezig met onder meer Steven Bergwijn. "Dat is ook nog helemaal niet rond", benadrukt Schreuder, die naar eigen zeggen 'rustig wacht'. "Ik focus me op de spelers die ik wel heb. Die ik niet heb, daar kan ik nu niks mee."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.