Weg bij PSV: 'Zelfs de Eerste Divisie is geen probleem voor de eerste zes maanden'

Weg bij PSV: 'Zelfs de Eerste Divisie is geen probleem voor de eerste zes maanden'

29 juni - 09:44
33

Ryan Thomas onderging vorige week een zeldzame ingreep: zijn knieschijf werd naar beneden en binnen gebracht om de problemen in het gewricht eindelijk op te lossen. De komende maanden moet de bij PSV vertrokken middenvelder weer revalideren.

Alles in zijn gekwetste knie zit nu zoals het hoort te zitten, vertelt Thomas in een interview met Voetbal International. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het makkelijk was. Maar ik kan hier gewoon helemaal niets aan doen. Ik ben geboren met deze knieën. Maar voor een atleet is het niet zoals het zou moeten zijn."

Thomas (27) wordt al jaren achtervolgd door pech en zegt veel steun te hebben aan zijn vrouw en kinderen. Aan stoppen denkt hij niet. "Ik geloof er zeker in dat ik nog goed kan voetballen in de toekomst."

Op welk niveau dat is, maakt de middenvelder op dit moment weinig uit. "De komende maanden moet ik keihard werken en dan zien we wel wat er komt. Ik hou me niet bezig met het niveau. Zelfs als ik in de Eerste Divisie moet beginnen, is dat geen groot probleem voor de eerste zes maanden. Al is dat niet mijn uitgangspunt. Alle deuren houd ik open, maar in 2023 voetbal ik weer. Absoluut."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.