'United werkt deal voor deal: club meldt zich bij Ajax als Malacia-move rond is'

'United werkt deal voor deal: club meldt zich bij Ajax als Malacia-move rond is'

29 juni - 17:26 Laatste update: 17:48
133

Manchester United heeft Lisandro Martínez nog niet uit zijn hoofd gezet. Erik ten Hag en de zijnen hopen spoedig de transfer van Tyrell Malacia te bezegelen, waarna ze over kunnen gaan tot de volgende deal. 

Arsenal bracht eerder deze week een tweede bod op Martínez uit, maar United heeft de komst van de Argentijn nog niet opgegeven, meldt The Times. Eerst moet Malacia gecontracteerd zijn en vervolgens gaan The Mancunians zich roeren in de strijd om de 24-jarige verdediger, klinkt het. Tussendoor moet 'topprioriteit' Frenkie de Jong al overgenomen zijn van FC Barcelona.

De Amsterdammers zouden tussen de veertig en vijftig miljoen euro verlangen voor Martínez, al is het onduidelijk hoe ver United wil gaan voor de Argentijn. Naar verluidt heeft de club een vaste pot dat per transferperiode uitgegeven mag worden. Deze zomer mag het technische bestuur 140 miljoen euro besteden. De Jong neemt het leeuwendeel van het budget in beslag: de Oranje-international stapt naar verwachting voor 65 miljoen euro vast en twintig miljoen euro aan bonussen over naar Old Trafford.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie