'Ajax zet zich schrap: Richarlison verkast naar Spurs, Bergwijn-toekomst onzeker'

'Ajax zet zich schrap: Richarlison verkast naar Spurs, Bergwijn-toekomst onzeker'

29 juni - 23:07 Laatste update: 23:26
268

Richarlison stapt van Everton over naar Tottenham Hotspur, meldt Fabrizio Romano. De transfer van de Braziliaan heeft mogelijk gevolgen voor Steven Bergwijn, die in Engelse media wordt gelinkt aan een ruildeal met Richarlison.

Romano meldt dat Richarlison en Spurs er onderling al uit zijn. Het wachten is op een overeenkomst met Everton, klinkt het. Naar verwachting zullen Spurs en The Toffees nog onderhandelen over de transfersom van de aanvaller, die nog over een contract tot de zomer van 2024 beschikt op Goodison Park. Richarlison gaat in Noord-Londen zijn handtekening onder een meerjarig contract zetten. 

De overstap van Richarlison zal in Amsterdam met argusogen bekeken worden. Eerder deze week werd bekend dat Everton in de markt is voor Bergwijn en dat de club concreet is. De club uit Liverpool kan het vertrek van Richarlison direct opvangen met de komst van de Oranje-international. Daarbij kan Everton Bergwijn meer salaris bieden dan Ajax. Het wordt niet duidelijk of Bergwijn mogelijk betrokken wordt in de Richarlison-deal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s