Als er zeventig miljoen geboden wordt, moet De Ligt verkocht worden

"Als er zeventig miljoen geboden wordt, moet De Ligt verkocht worden"

30 juni - 08:09 Laatste update: 11:49
62

Als Matthijs de Ligt wil vertrekken bij Juventus, dan is dat volgens algemeen directeur Maurizio Arrivabene mogelijk. Er zijn echter wel drie partijen nodig om tot een akkoord te komen, benadrukt hij.

De Ligt wordt gelinkt aan een vertrek bij Juventus en het verhaal gaat dat Chelsea met hem bezig is. Of De Ligt daadwerkelijk een vertrekwens heeft, is niet duidelijk. "Het is onmogelijk om spelers die willen vertrekken tegen te houden, maar drie van ons moeten tevreden van de onderhandelingstafel opstaan", zegt Arrivabene in gesprek met Tuttosport.

Voormalig Juventus-directeur Luciano Moggi zou het wel weten. Hij denkt dat De Ligt verkocht zou kunnen worden, mits er vervangers zijn. "Als er zeventig miljoen geboden wordt, moet De Ligt verkocht worden."

"Als het moment daar is, zal ik beslissen of ik wil verlengen of verder wil kijken", vertelde De Ligt begin deze maand aan de NOS. "Juventus is een geweldige club en heb het zeker naar mijn zin, dus daar focus ik mij niet op. Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf. Juventus weet ook dat twee jaar achter elkaar vierde worden niet goed genoeg is, daar moeten we ook stappen in maken. Op dit moment speel ik voor Juventus en daar focus ik me op, dat is het enige dat belangrijk is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie