Hengelman neemt ludiek afscheid: 'Gaven elkaar die kus, deelden nooit het bed'

Hengelman neemt ludiek afscheid: 'Gaven elkaar die kus, deelden nooit het bed'

30 juni - 22:22 Laatste update: 22:47
16

Nick Hengelman kwam eind januari bij Go Ahead Eagles, maar vertrekt een halfjaar later alweer. Via Instagram neemt hij afscheid van de Deventer club en dat doet hij op een poëtische manier.

Go Ahead was na het vertrek van Warner Hahn afgelopen winter op zoek naar een keeper. De 32-jarige Hengelman vulde de vacature op en was de tweede seizoenshelft tweede keus achter Andries Noppert. Destijds was hij enorm blij met zijn stap. "Go Ahead Eagles en ik zijn eigenlijk een soort tortelduifjes die al jaren met elkaar aan het flirten zijn, zonder uiteindelijk tot een contract te komen, haha. Drie keer hebben ze mij benaderd, drie keer is het andersom geweest. Zevenmaal is scheepsrecht, zullen we maar zeggen", zei hij op de clubsite.

In zijn afscheidswoorden borduurt Hengelman voort op die woorden. 'Na jaren van flirten gaven we elkaar eindelijk die kus. Bij die kus zou het blijven en deelden we nooit het bed. Vandaag nemen we afscheid van elkaar. En is de fantasie misschien wel beter dan hèt. Go Ahead Eagles, het was een mooie korte tijd. Het ga je goed', schrijft hij op Instagram.

Het contract van Hengelman loopt op 1 juli af. Het is nog onbekend waar hij zijn carrière vervolgt. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door nickhengelman (@nickhengelman)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast