'United favoriet om Martínez vast te leggen: hereniging met Ten Hag lonkt'

'United favoriet om Martínez vast te leggen: hereniging met Ten Hag lonkt'

01-07-2022 20:30
96

Manchester United geldt als de grootste kandidaat om Lisandro Martínez van Ajax over te nemen. De Argentijnse verdediger staat al enige tijd in de belangstelling van Arsenal, maar de 24-jarige speler wil graag onder manager Erik ten Hag blijven spelen. 

Dat meldt The Athletic. Martínez arriveerde in 2019 bij Ajax en kwam over van het Argentijnse Defensa. United ziet zichzelf nu als topkandidaat om de Argentijn naar Old Trafford te lokken. Eén van de hoofdredenen dat Martínez United boven Arsenal lijkt te verkiezen is de kans om weer met Erik ten Hag samen te werken, die inmiddels manager is bij United. 

United en Martínez zijn volgens de kwaliteitskrant in vergevorderde gesprekken. Naast Martínez staat United op het punt Tyrell Malacia vast te leggen. The Red Devils zijn ook hard bezig om oud-Ajacieden Frenkie de Jong en Christian Eriksen naar de club te halen. De achterban van United gaf de laatste tijd veel kritiek omdat de club nog geen grote aankopen heeft gedaan, maar daar kan snel verandering in komen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie