Overmars en Van Bommel pakken door en tonen nu ook interesse in Guus Til

Overmars en Van Bommel pakken door en tonen nu ook interesse in Guus Til

1 juli - 20:30 Laatste update: 20:57
59 Reacties

Tim van Duijn

Het Royal Antwerp FC van Marc Overmars en Mark van Bommel heeft Vincent Janssen al vastgelegd, maar hoopt op nog een Nederlander. Het heeft belangstelling getoond voor Guus Til, die vorig jaar door Spartak Moskou verhuurd werd aan Feyenoord.

Meerdere goed ingevoerde bronnen melden aan deze website dat Til in beeld is bij Antwerp, maar dat een transfer geen abc'tje is. Er is interesse uit diverse landen en ook Feyenoord heeft zijn komst nog niet helemaal uit het hoofd gezet. Door de complexe situatie rond Russische clubs is een transfer ook niet zomaar geregeld. Til is zelf ook nog niet rond met de Belgische club.

Dat Antwerp hoog inzet is wel al een tijdje duidelijk. Eigenaar Paul Gheysens haalde met Overmars een grote vis binnen en heeft na het aantrekken van Van Bommel en diens assistenten ook veel geld over gehad voor Janssen, die in Mexico een topsalaris verdiende en ook in België tot de grootverdieners behoort. De club wil de top van België bestormen.

Als het aan Antwerp ligt, voegt Til zich bij dat gezelschap. Maar zover is het dus nog lang niet. Til heeft bij Spartak Moskou nog een contract tot de zomer van 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.