De Jong tekent contract tot 2025 bij PSV: 'Ook vorig seizoen een poging gewaagd'

De Jong tekent contract tot 2025 bij PSV: 'Ook vorig seizoen een poging gewaagd'

2 juli - 13:31
214

Luuk de Jong is officieel terug bij PSV. De spits komt over van Sevilla en heeft zaterdag zijn handtekening gezet onder een contract tot 2025.

De komst van De Jong diende zich al even aan. PSV meldde vrijdagavond al dat het min of meer rond met hem was en ook de medische keuring al plaatsgevonden had. PSV heeft de transfer zaterdagmiddag afgerond.

Technisch directeur John de Jong heeft veel tijd en moeite gestoken in het terughalen van De Jong, iets dat al veel langer op de agenda stond. "Daar waren stevige onderhandelingen met Sevilla voor nodig en vrijdagavond ontstond er gelukkig een doorbraak", vertelt De Jong op de clubsite van PSV.

"Ook vorig seizoen hebben we een poging gewaagd om Luuk terug naar PSV te halen. Ik ben blij dat het nu wel gelukt is. Luuk brengt ons ervaring, leiderschap en doelpunten en kan maandag al mee naar Duitsland om zich met de selectie voor te bereiden."

De Jong is de vijfde zomeraanwinst van PSV. De club versterkte zich eerder al met Ki-Jana Hoever (huur), Boy Waterman, Xavi Simons en Walter Benítez.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s