'Chelsea wil doorpakken na Ronaldo-nieuws, ook interesse uit Italië en Duitsland'

'Chelsea wil doorpakken na Ronaldo-nieuws, ook interesse uit Italië en Duitsland'

2 juli - 19:29
75

Het was al enige tijd onrustig rondom Cristiano Ronaldo, maar door de bekendmaking van zijn vertrekwens op zaterdag zijn meerdere clubs in actie gesprongen om de Portugees binnen te halen. De interesse van Chelsea was al bekend, maar nu hebben SSC Napoli en Bayern München ook de oren gespitst.

Dat weet RMC Sport te melden. Zaterdag meldde The Times dat Ronaldo zijn vertrekwens heeft ingediend bij Manchester United, aangezien de club geen Champions League-voetbal zal spelen in het komende seizoen en de Portugees zijn carrière zo glansrijk mogelijk wil beëindigen. Chelsea, Napoli en Bayern München zijn alle drie geplaatst voor de Champions League, een eis die Ronaldo lijkt te hebben. 

Volgens het Franse medium lijkt een vertrek van de Portugees nog niet aanstaande, maar manager Erik ten Hag zal wel een oplossing moeten vinden. De Nederlander gaf eerder al aan graag met de aanvaller te willen werken en dat de Portugees ondanks zijn leeftijd nog steeds garant staat voor veel doelpunten. Ronaldo arriveerde in 2021 bij United en speelde tussen 2003 en 2009 al voor de club. Ronaldo scoorde het afgelopen seizoen 24 doelpunten in alle competities voor United, terwijl nummer twee Bruno Fernandes slechts op tien doelpunten bleef steken. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.