Memphis heeft boodschap voor Barcelona: 'Ik sta te popelen om me te melden'

Memphis heeft boodschap voor Barcelona: 'Ik sta te popelen om me te melden'

2 juli - 21:50
71

Memphis Depay heeft gereageerd op de betekenis achter de cryptische Tweet, die hij eerder deze week plaatste. De FC Barcelona-spits benadrukt dat hij zich gewaardeerd voelt bij FC Barcelona en graag wil blijven. 

'Ik zie hoe bepaalde tactieken om mij heen worden gebruikt', schreef Memphis. 'Het is allemaal goed, God houdt hiervan, daarom ben ik begunstigd. Mijn hele leven was ik niet goed genoeg, paste ik niet bij de standaard looks en had ik niet het juiste gedrag. Dat gebeurt er als je vrij leeft.'

Tegenover ESPN geeft hij tekst en uitleg. "Ik ben een karakter, dat buiten het voetbal veel met andere dingen bezig is. Soms wordt dat gediscredit. Als je naar de cijfers kijkt, ook bij het Nederlands elftal, zie je dat ik hard werk aan mijn legacy. De Tweet sprak voor zich", zegt hij. "Ik word gewaardeerd en dat voel ik ook. Als ik in Ghana kom, is dat ook weer een eyeopener. Hoe ik daar ontvangen word..."

Er wordt gespeculeerd over een mogelijk vertrek van Memphis bij Barcelona, maar de spits heeft daar geen boodschap aan. "Ik voel me gewaardeerd en ben bezig met een fantastische run. Ik sta te popelen om me weer te melden bij Barcelona en wil met een frisse start beginnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.