Feyenoord krijgt onderuit de zak: 'Dit voelde meer als een trainingspartijtje'

Feyenoord krijgt onderuit de zak: 'Dit voelde meer als een trainingspartijtje'

2 juli - 23:08
126

FC Kopenhagen deelde Feyenoord zaterdagmiddag een flinke tik uit, door met 0-7 te winnen op Varkenoord. Trainer Jess Thorup is, gek genoeg, teleurgesteld na afloop van de wedstrijd.

De Denen hadden op meer tegenstand van Feyenoord gerekend. "Ja, deze uitslag klinkt heftig", erkent Thorup op de clubkanalen. "Dit was niet de wedstrijd waarop we hoopten en die we nodig hadden. Dit Feyenoord was kwalitatief niet zo sterk als we hadden verwacht." De verliezend Conference League-finalist miste tijdens het oefenduel de internationals, waardoor er veel jeugdspelers op het veld stonden.

Hoewel Thorup complimenten maakt voor zijn ploeg, deelt hij ook een kleine sneer uit aan de Rotterdammers. "We hebben ons werk goed uitgevoerd en er zijn meerdere positieve punten die we kunnen meenemen uit de deze wedstrijd, ook al voelde het meer als een trainingspartijtje dan een echte oefenwedstrijd", zegt hij. "We hoopten ons te kunnen meten met een ploeg die de Europese top heeft aangetikt en dat is niet gebeurd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast