Feyenoord blameert zich en incasseert zevenklapper (!) tegen FC Kopenhagen

Feyenoord blameert zich en incasseert zevenklapper (!) tegen FC Kopenhagen

2 juli - 15:48
401

Feyenoord is ronduit slecht aan het nieuwe seizoen begonnen. De Stadionclub oefende in eigen huis tegen FC Kopenhagen en naderhand is de juiste conclusie dat er werk aan de winkel is. De ploeg van Arne Slot werd met 0-7 op de pijnbank gelegd.

Feyenoord speelde tijdens de seizoensouverture beide helften met een compleet andere opstelling. Onder meer Justin Bijlow, Jens Toornstra en aanwinsten Mats Wieffer en Danilo stonden aan de aftrap. Zij konden zich voor rust niet onderscheiden. Sterker nog: Feyenoord ging de kleedkamer in met een 0-5 achterstand. Voormalig Feyenoorder Kevin Diks nam de vierde Deense treffer voor zijn rekening.

Na rust elf nieuwe namen bij de Rotterdammers. Mohamed Taabouni, die deze week transfervrij overkwam van AZ, maakte zijn officieuze debuut voor de club. Ook ruimde Slot een plaats in voor Marouan Azarkan, die naar verwachting wederom verhuurd wordt aan Excelsior. De talenten van Feyenoord probeerden de eer te redden, maar konden niet voorkomen dat Kopenhagen uitliep naar 0-7. 

Over precies een week kan Feyenoord zich revancheren van de deceptie. Dan spelen de Rotterdammers in Oostenrijk, waar een trainingskamp belegd wordt, tegen Red Bull Salzburg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s