'Monaco lijkt binnenkort derde concurrent voor Boadu te gaan presenteren'

'Monaco lijkt binnenkort derde concurrent voor Boadu te gaan presenteren'

3 juli - 14:39
61

De kans is aanwezig dat Myron Boadu er binnenkort een concurrent bij krijgt bij AS Monaco. Volgens het Italiaanse La Repubblica staan de Monegasken namelijk op het punt om Andrea Belotti transfervrij over te nemen. Het hyperambiteuze AC Monza wordt echter ook sterk gelinkt aan de spits.

Na zeven jaar bij Torino is Belotti transfervrij. De Italiaans international heeft nog geen nieuwe club gevonden, maar daar kan snel verandering in komen. Naar verluidt ligt er in Monaco een driejarig contract klaar voor de 28-jarige aanvalsleider. De nummer drie van de Ligue 1 heeft spitsen Boadu, Wissam Ben Yedder en Kevin Volland al onder contract staan.

In Italië wordt Belotti echter ook genoemd bij Serie A-promovendus Monza. Onder het bewind van de beroemde voorzitter Silvio Berlusconi zet de club uit Noord-Italië erg hoog in: Mauro Icardi en Paolo Dybala werden ook al gelinkt aan een overstap naar Monza.

Binnen afzienbare tijd zal waarschijnlijk duidelijk worden waar de toekomst van Belotti ligt. Afgelopen seizoen was de 28-jarige aanvaller nog goed voor acht goals in 22 competitieduels bij Torino.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast