Teammanager VVV-Venlo stopt al na één maand: nieuwe functie bevalt niet

Teammanager VVV-Venlo stopt al na één maand: nieuwe functie bevalt niet

3 juli - 17:25
45

Ferry de Regt werd nog geen maand geleden aangesteld als teammanager van VVV-Venlo, maar is nu alweer gestopt. De functie past toch niet zo goed bij hem als gedacht.

VVV maakt zondag bekend dat De Regt zijn taken per direct neerlegt. "Ik kan VVV geen verwijt maken, want ik ben goed geïnformeerd over wat deze functie inhoud. Maar mijn verwachtingen bleken helaas anders dan de realiteit", zegt De Regt op de clubsite van VVV. "Er gaat toch veel tijd in dit werk zitten en dat had te veel impact op mijn gezinssituatie. Met twee jongen kinderen lukt het me niet om elk moment klaar te staan voor de club. Ik ben VVV dankbaar voor de kans die ze me hebben geboden om mijn maatschappelijke carrière te starten, maar ik heb helaas toch moeten besluiten om mijn taken per direct neer te leggen."

Technisch manager Willem Janssen van VVV vindt het jammer dat De Regt nu alweer vertrekt. "Ferry was met zijn ervaring in het voetbal en persoonlijkheid in onze ogen uitermate geschikt voor deze functie. Ik denk dat hij een hele goede teammanager had kunnen worden, dus het is heel jammer dat Ferry tot deze conclusie is gekomen. We hebben daarna nog verschillende gesprekken met hem gevoerd, maar uiteindelijk hebben we zijn beslissing te respecteren, hoe vervelend het voor de club ook is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast