Ten Hag maakt indruk op Rashford: 'We hebben er allemaal van genoten'

Ten Hag maakt indruk op Rashford: 'We hebben er allemaal van genoten'

3 juli - 20:40
45

Erik ten Hag heeft in zijn eerste dagen als manager van Manchester United indruk gemaakt op Marcus Rashford. De Engelse aanvaller verwacht wel dat het even duurt voordat United de speelstijl van Ten Hag helemaal beheerst.

Ten Hag heeft zijn eerste week met trainingen erop zitten bij United. In gesprek met de clubkanalen vertelt Rashford dat hij enthousiasme rond het complex van de club voelt. "De komst van Ten Hag geeft iedereen een goed gevoel in aanloop naar het nieuwe seizoen. Het gaat erom dat er nu frisse ideeën, nieuwe tactieken en een nieuwe persoonlijkheid aan het team worden toegevoegd. Ik kijk er naar uit om met Ten Hag samen te werken."

"We moeten onszelf ook de tijd geven om de ideeën van Ten Hag in te passen, we moeten alles ons eigen maken", gaat Rashford verder. "Dat kost tijd, maar het is een uitdaging waar we allemaal naar uitkijken."

Al met al maakt Ten Hag indruk op Rashford, zo stelt de international zelf. "Ja, zeker. Begrijp me niet verkeerd: de trainingssessies waren zwaar, maar we hebben er allemaal van genoten. Ten Hag is zeer gedetailleerd op het veld, zelfs in de regels van elk spel. Zoals ik al zei, het is allemaal vers en als iets vers is, is het goed voor de geest en het lichaam, dus we kijken er allemaal naar uit om met hem samen te werken en hopelijk blijven we onszelf verbeteren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast