'Ronaldo is 'gedesillusioneerd' door het transferbeleid van Manchester United'

'Ronaldo is 'gedesillusioneerd' door het transferbeleid van Manchester United'

3 juli - 22:20
78

Kwaliteitskrant The Telegraph heeft meer details naar buiten gebracht over de vertrekwens van Cristiano Ronaldo. Zo zou de Portugese superster 'gedesillusioneerd' zijn door het transferbeleid van Manchester United. De club beweert dat het nog geen enkele aanbieding heeft ontvangen voor Ronaldo.

Zaterdag kwam naar buiten dat Ronaldo wil vertrekken bij United. De 37-jarige aanvaller wil graag in de Champions League actief zijn, terwijl The Red Devils volgend seizoen in de Europa League uitkomen. United is op dit moment niet van plan om Ronaldo te laten gaan. De 189-voudig international werd al gelinkt aan onder meer Chelsea en Bayern München, maar in Manchester houdt men vol dat er nog geen enkel bod op Ronaldo is binnengekomen.

Volgens The Telegraph is de spits annex linksbuiten naast de sportieve prestaties ook niet te spreken over het transferbeleid van Man United. Ronaldo zou zelfs 'gedesillusioneerd' zijn door het feit dat dat de club nog geen enkele aankoop deed in deze transferwindow. Binnenkort komt daar overigens wel verandering in: Tyrell Malacia is hard op weg naar Manchester United.

Erik ten Hag liet al weten dat hij graag wil werken met Ronaldo. Of dat gaat gebeuren is dus nog maar de vraag. De wereldberoemde aanvaller ligt nog één jaar vast in Manchester, met een optie voor nog een jaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast