RKC haalt transfervrije versterking in huis: 'Hij is jong, talentvol en ambitieus'

RKC haalt transfervrije versterking in huis: 'Hij is jong, talentvol en ambitieus'

4 juli - 10:25
25

RKC Waalwijk heeft Patrick Vroegh voor drie seizoenen vastgelegd. De middenvelder liep uit zijn contract bij Vitesse en komt dus transfervrij over. Melle Meulensteen bewandelde vorige week nog de omgekeerde weg.

Vroegh is de zevende zomerversterking voor RKC. Eerder wisten de Brabanders Kevin Felida, Julian Lelieveld, Joey Kesting en Mika Biereth al aan zich te binden. Algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de komst van Vroegh. "Patrick past perfect in het RKC-profiel zoals we dat als club voor ogen hebben: hij is jong, talentvol en heeft ambitie om zich bij ons verder te ontwikkelen", reageert hij op de clubsite.

"Daarbij heeft hij ondanks zijn nog jonge leeftijd al de nodige bagage en ervaring op zowel Eredivisie als Europees niveau, wat hem een uiterst interessante speler maakt." Vroegh doorliep de jeugdopleiding van Willem II, die hij in 2015 inruilde voor die van Vitesse. Hij speelde zestig wedstrijden in de hoofdmacht. Daarin scoorde hij vier keer en was hij eenmaal aangever. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast