'FC Twente eist per direct duidelijkheid: Feyenoord luistert op achtergrond mee'

'FC Twente eist per direct duidelijkheid: Feyenoord luistert op achtergrond mee'

4 juli - 11:42 Laatste update: 11:52
82

FC Twente eist deze maandag nog een 'ja' of 'nee' van Joshua Brenet. De rechtsback verschaft nog altijd geen duidelijkheid over zijn toekomst, waardoor hij niet met de Tukkers meereist naar het trainingskamp in het Duitse Kamen.

Brenet is sinds 1 juli formeel clubloos, maar speelde deze zomer wel mee in beide oefenwedstrijden van Twente. De nummer vier van het voorbije Eredivisie-seizoen wil graag verder met de vleugelverdediger, al heeft die meerdere ijzers in het vuur. Om die reden verlangt Twente maandag duidelijkheid van Brenet. Wanneer hij zijn jawoord geeft, sluit hij weer zo snel mogelijk aan bij de selectie.

Bij een 'nee' gaat Twente gelijk over tot actie. Het invullen van de rechtsbackpositie heeft prioriteit, schetst TC/Tubantia. Feyenoord zal de ontwikkelingen rondom Brenet op de voet volgen. De Stadionclub toont al geruime tijd interesse in de back en hoopt hem in te lijven. Ook PSV werd aan hem gelinkt.

Michel Vlap
Michel Vlap staat wél bij Twente op het trainingsveld in Kamen. De middenvelder gaat aan het begin van de maandagmiddag voor drie jaar tekenen in Enschede. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s