Nog meer Feyenoord-exits niet uitgesloten: 'Als megabedrag op tafel komt, tja...'

Nog meer Feyenoord-exits niet uitgesloten: 'Als megabedrag op tafel komt, tja...'

4 juli - 20:20
129

Er vertrokken deze zomer al meerdere spelers bij Feyenoord, maar Arne Slot sluit niet uit dat er nog meer exits volgen. Geïnteresseerde clubs moeten daar wel het juiste bedrag voor op tafel leggen.

Feyenoord verkocht Bryan Linssen al voor ongeveer één miljoen euro, Tyrell Malacia en Luis Sinisterra worden binnenkort voor rond de veertig miljoen van de hand gedaan. Daarnaast zijn huurlingen Guus Til, Cyriel Dessers en Reiss Nelson weg. Het zou kunnen dat nog meer spelers volgen. "Dat is altijd afhankelijk van wat er betaald zal worden", zegt Slot tegen het Algemeen Dagblad.

"Dat wij als technische staf liever hebben dat het bij twee of drie stopt, dat is helder. Maar als voor speler 4 ook een megabedrag op tafel komt, tja...", is de Feyenoord-coach reëel. Het is ook een compliment dat de spelers van de Stadionclub zo gewild zijn. "Dit is inderdaad ook onderdeel van het traject dat we een jaar geleden met elkaar zijn begonnen. Dit was nou net het doel. Je kunt vanuit Feyenoord dus naar de Premier League. En je kunt vanuit Feyenoord international worden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast