Bizar: nieuwe trainer wordt bij perspresentatie weggejaagd door ultra's

Bizar: nieuwe trainer wordt bij perspresentatie weggejaagd door ultra's

4 juli - 21:35
108

De Spanjaard Albert Riera werd maandag gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer van Olimpija Ljubljana uit Slovenië, maar dat pakte niet helemaal goed uit. Tijdens zijn perspresentatie werd de oud-speler van Liverpool weggejaagd door de eigen ultra's. 

De supporters van Olimpija zijn boos omdat de Sloveense leiding vorige week brak met de geliefde Robert Prosinecki. Hij maakte de clubleiding uit voor 'leugenaars'. Riera lijkt het nu al verbruid te hebben en kon zijn eigen perspresentatie niet eens afmaken. Ultra's kwamen de perszaal binnen en stuurden de oud-speler van Liverpool weg. Onduidelijk is nog of ze ook iets tegen Riera hebben.

Riera (40) speelde in zijn carrière voor onder meer Bordeaux, Espanyol, Manchester City, Liverpool, Olympiakos en Galatasaray. Bij laatstgenoemde club was hij assistent-trainer. Olimpija gaf Riera de kans om voor het eerst op eigen benen te staan, maar door de actie van de ultra's is het nog maar afwachten hoe het verder gaat. Over drie dagen speelt Olimpija in de eerste kwalificatieronde voor de Conference League tegen FC Differdange 03 uit Luxemburg, de club die FC Utrecht ooit uitschakelde in Europa.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast