Malacia: 'Ze vonden het erg jammer, we hebben echt een band opgebouwd'

Malacia: 'Ze vonden het erg jammer, we hebben echt een band opgebouwd'

5 juli - 11:29
42

Tyrell Malacia verlaat Feyenoord met pijn in het hart voor Manchester United. De linksback, die al in Engeland is en wordt gepresenteerd zodra zijn werkvergunning geregeld is, verlaat Rotterdam na veertien jaar.

Malacia nam zaterdag afscheid van zijn ploeggenoten in Rotterdam. "Ze vonden het erg jammer omdat ik met sommigen zolang samen heb gespeeld en we echt een band hebben opgebouwd, maar iedereen gunt het me en wenste me het allerbeste. Met veel van die jongens houd ik altijd contact", vertelt de 22-jarige Rotterdammer aan De Telegraaf.

"Tuurlijk doet dit wat met me. Feyenoord is mijn club en dat zal het altijd blijven", gaat Malacia verder. "Ik ben een jongen van de club en van de stad, dus ja Feyenoord is mijn thuis en zit voor altijd in mijn hart. Maar ik wil het allerhoogste bereiken dus dan komt er een moment dat je afscheid moet nemen. Maar ik zal nooit vergeten wat ik aan Feyenoord te danken heb."

Malacia ziet zijn droomtransfer naar Manchester United als loon naar werken. "Ik heb heel mijn carrière hard gewerkt en dit is een beloning daarvoor, voor mij en voor alle mensen die me altijd gesteund en in me geloofd hebben. Mijn ouders, mijn familie en goede vrienden, mijn jarenlange begeleider en mentor Tony Pengel. Daarom vind ik het tof dat ik dit met hen kan delen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie