Veerman: Bij Ajax willen Martínez en Antony weg, maar dat willen er wel meer

Veerman: "Bij Ajax willen Martínez en Antony weg, maar dat willen er wel meer"

7 juli - 12:18
465

Joey Veerman verwacht komend seizoen 'echt een heel spannende' titelrace tussen PSV en Ajax. Op de transfermarkt hebben de Eindhovenaren ten opzichte van de concurrentie alvast goede zaken gedaan, vindt de middenvelder.

"Ik zie alles en ik kijk veel voetbal", verklaart Veerman in een interview met Voetbal International. Hij krijgt dus ook mee wat er in Amsterdam gebeurt. "Bij Ajax willen Martínez en Antony weg, maar dat willen er wel meer."

Veerman rekent zich allerminst rijk. "Als zij blijven gaat dat echt niet ten koste van hun spel. Zij gaan vol gas voor de titel." De titelrace had vorig seizoen al spannender kunnen zijn, vindt de middenvelder. "Als de scheidsrechter geen fouten had gemaakt. Maar ik verwacht dat het komend seizoen echt heel spannend wordt."

Eerst moet Veerman door de voorbereiding heen met PSV. "Ik kan me niet voorstellen dat er voetballers zijn die deze periode leuk vinden", stelt hij onomwonden in het Eindhovens Dagblad. "Het is fijn om elkaar na vijf weken weer te zien hoor, dat zeker, maar er zijn nu gewoon geen wedstrijden waarin het echt ergens om gaat."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s