'Ik kon mij de afgelopen jaren geen betere plek wensen dan Feyenoord'

'Ik kon mij de afgelopen jaren geen betere plek wensen dan Feyenoord'

07-07-2022 13:48 Laatste update: 14:17
51

Luis Sinisterra heeft Feyenoord na vier jaar, 113 wedstrijden, 35 goals en 29 assists verlaten voor Leeds United. De Colombiaan (23) is de Rotterdamse club meer dan dankbaar.

"Na mijn vertrek uit Colombia voor een avontuur in Europa kon ik mij de afgelopen jaren geen betere plek wensen dan bij Feyenoord", reageert Sinisterra op de Feyenoord-site.

"Van de mensen waarmee ik dagelijks op en rond het veld heb gestaan tot de leiding van de club: van iedereen heb ik de hulp en het vertrouwen gekregen. Dat had ik nodig om sterker terug te keren na mijn blessure én me te ontwikkelen tot de voetballer die ik nu ben. Daar ben ik iedereen enorm dankbaar voor."

"Door de supporters leek het elke keer weer alsof ik vleugels kreeg als ik het veld op kwam. Ik ga veel dingen enorm missen, maar er zijn nog veel meer mooie herinneringen die ik voor altijd bij me zal dragen", aldus Sinisterra.

Sinisterra heeft bij Leeds United, dat exclusief bonussen 25 miljoen euro overmaakt naar Feyenoord, een vijfjarig contract ondertekend. "Het is altijd mijn droom geweest om in de Premier League te spelen", vertelt hij op de kanalen van zijn nieuwe werkgever.