Buitenspel: Timber bestookt door boze en teleurgestelde Manchester United-fans

Buitenspel: Timber bestookt door boze en teleurgestelde Manchester United-fans

07-07-2022 14:53
104

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

United-fans bestoken Timber
Jurriën Timber kan de reacties op zijn social media op dit moment beter even ontwijken. Het feit dat hij Ajax waarschijnlijk niet verruilt voor Manchester United, wordt hem niet in dank afgenomen door aanhangers van de Engelse club. 'Still here tho', is de begeleidende tekst bij een foto waarop te zien is dat Timber terug is op De Toekomst.

Het gros van de reacties op de post richt zich op het gerucht dat bondscoach Louis van Gaal hem een transfer naar United heeft afgeraden. Timber wilde naar verluidt zijn WK-kansen niet in de waagschaal leggen, waarop de belangstelling uit Manchester bekoelde. 'Zwakke mentaliteit... Niet bereid om uit je comfortzone te stappen', is één van de reacties op Instagram.

Op Twitter gaat het pas echt los. 'Je had op jezelf moeten vertrouwen. Je zou een basisspeler zijn geweest bij United', aldus de invloedrijke United-fan Mark Goldbridge. Een ander: 'Deze man heeft sowieso niet de mentaliteit van een United-speler, want hij denkt dat hij niet goed genoeg is. Geloof wat meer in jezelf!' En: 'Tyrell Malacia deed waar jij bang voor was.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jurrien Timber (@jurrientimber)