'Feyenoord schakelt door na uitgaande transfers en wil verlengen met Geertruida'

'Feyenoord schakelt door na uitgaande transfers en wil verlengen met Geertruida'

07-07-2022 19:58
38

Feyenoord wil het contract van Lutsharel Geertruida graag verlengen, weet 1908. De verdediger ligt nu tot medio 2024 vast in Rotterdam, Feyenoord hoopt de verbintenis met één jaar te verlengen.

Geertruida heeft een sterk seizoen achter de rug en is één van de weinige Feyenoord-spelers die niet lijkt te vertrekken. Daar wil de Stadionclub graag gebruik van maken: na de verkoop van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra is het de bedoeling dat Geertruida zijn handtekening zet onder een nieuw contract in Rotterdam.

Wedden

Meer odds

Er zijn geen details bekend over de onderhandelingen tussen Geertruida en Feyenoord. Een klein jaar geleden verlengde de jeugdinternational ook bij Feyenoord, maar dat verliep bijzonder moeizaam. In de eerste instantie hadden club en speler de handdoek zelfs in de ring gegooid.

Doordat Geertruida moest herstellen van een knieoperatie, miste hij de eerste wedstrijden van het afgelopen seizoen. Uiteindelijk wist de geboren Rotterdammer Marcus Pedersen uit de basis te spelen. Geertruida droeg zo ook zijn steentje bij aan het behalen van de Conference League finale.