'Almere City opent transfergesprekken: oplossing lonkt voor paria Hilterman'

'Almere City opent transfergesprekken: oplossing lonkt voor paria Hilterman'

08-07-2022 22:36
35

Niet Helmond Sport of De Graafschap, maar Almere City moet de nieuwe club van Jeredy Hilterman worden. De spits is na zijn opvallende uitlatingen tijdens de kampioenshuldiging van FC Emmen niet meer welkom bij NAC Breda, maar nu lijkt het van een transfer te komen.

Hilterman verruilde Emmen één minuut voor de winterse transferdeadline voor NAC, dat 250 duizend euro betaalde. Toen zijn oude club kampioen van de Keuken Kampioen Divisie werd, meldde Hilterman zich bij de huldiging n Drenthe en betuigde hij spijt voor zijn winterse overgang. NAC was daar niet van gediend, zette de spits uit de selectie en liet hem geen minuut meer spelen.

Wedden

Meer odds

Hoewel zijn contract nog twee jaar doorloopt, is het huwelijk tussen beide partijen nu voorbij. Hilterman bedankte zelf voor Helmond Sport en werd aan De Graafschap gelinkt, maar lijkt nu op weg naar Almere City. Volgens BN DeStem is de jongste profclub van Nederland in gesprek met NAC en sluiten beide clubs niet uit dat ze na het weekend een akkoord bereiken. Hoeveel Almere City wil neerleggen, is vooralsnog niet duidelijk.

Hilterman heeft in de voorbije vijf jaar zijn sporen verdiend in de Keuken Kampioen Divisie. In 130 wedstrijden namens Jong FC Utrecht, FC Emmen en NAC scoorde hij 37 keer.