Goed nieuws voor Feyenoord: 'Ik voel me thuis in Nederland, niet de intentie'

Goed nieuws voor Feyenoord: 'Ik voel me thuis in Nederland, niet de intentie'

09-07-2022 07:27
60

Gernot Trauner begint met nieuwe energie aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord. De Oostenrijker verwacht dat het vertrek van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra later deze transferperiode wordt opgevangen en deelt ook zijn eigen toekomstplannen.

Trauner vormde het afgelopen seizoen het centrum met Marcos Senesi. Waar de angst heerst dat de Argentijn een vervolgstap maakt, is het rondom Trauner rustig. Hij verwacht Rotterdam ook niet na een jaar al achter zich te laten. "Ik verwacht het niet, ik voel me thuis in Nederland. Het is niet mijn intentie, maar het blijft de voetbalwereld", laat hij optekenen door het Algemeen Dagblad.

Op het trainingskamp in zijn vaderland ziet de Oostenrijker een compleet nieuw Feyenoord. "Malacia en Sinisterra zijn weg, maar we zijn vol vertrouwen dat er straks weer een sterke ploeg op het veld zal staan", vertelt hij. Intussen hebben Ajax en PSV zich al versterkt met gevestigde namen. Het maakt Trauner niet onrustig. "We gaan door op de ingeslagen weg, wij moeten de basis leggen zodat de spelers die straks naar Feyenoord komen makkelijker kunnen instromen. Zo ging dat vorig seizoen ook. Toen kwamen de spelers ook laat in de zomer. We moeten niet ongerust zijn, het komt wel goed."