Wehrmann is terug in Nederland: 'Gek dat het voelt als thuiskomen'

Wehrmann is terug in Nederland: 'Gek dat het voelt als thuiskomen'

09-07-2022 15:25
9

ADO Den Haag heeft de komst van Jordy Wehrmann bevestigd. De Haagse middenvelder wordt voor in ieder geval één jaar gehuurd van FC Luzern uit Zwitserland. 

Wehrmann speelde de afgelopen anderhalf jaar bij Luzern in Zwitserland. Nu moet hij ADO helpen in de strijd om promotie naar de Eredivisie. "Gek dat het voelt als thuiskomen terwijl ik niet eerder voor deze club heb gespeeld", zegt Wehrmann, die uit Den Haag komt, op de clubsite van ADO. "Ik kijk ernaar uit om te spelen voor de club en de stad waar ik vandaan kom. ADO Den Haag hoort thuis op het hoogste podium en ik zal er alles aan doen om daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen."

"Met Wehrmann halen we een belangrijke versterking voor ons middenveld in huis", vertelt technisch manager Daryl Janmaat. "Afgelopen seizoen heeft hij veel westrijdminuten mogen maken op het hoogste niveau van Zwitersland. Wij zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren in de doelstelling om met ADO Den Haag terug te keren naar het hoogtste niveau."