'Ten Hag wil doordrukken voor Martínez en Antony en denkt ook aan videoanalist'

'Ten Hag wil doordrukken voor Martínez en Antony en denkt ook aan videoanalist'

10-07-2022 08:02 Laatste update: 10:20
404

Manchester United-manager Erik ten Hag blijft hopen op een dubbele deal met zijn oude club Ajax, meldt The Times. Volgens de kwaliteitskrant roept hij zijn club op om door te drukken voor Lisandro Martínez en Antony.

Manchester United is bereid om vijftig miljoen euro te betalen voor Martínez en zestig miljoen voor Antony, maar het lijkt erop dat The Red Devils er een schepje bovenop moeten doen. Ajax hoopt minstens 125 miljoen euro over te houden aan beide transfers en wil zich bovendien eerst verzekeren van vervangers, bericht The Times. Beide spelers zien het overigens wel zitten om naar Old Trafford te verhuizen.

De Argentijnse linkspoot en de Braziliaanse rechtsbuiten zijn lang niet de enige oude bekenden op wie Ten Hag zijn oog heeft laten vallen. Ook Frenkie de Jong, Brian Brobbey en Jurriën Timber zijn nadrukkelijk aan Manchester United gelinkt, al heeft het er momenteel alle schijn van dat geen van drieën de overstap maakt. Volgens The Times wil Ten Hag bovendien een staflid oppikken bij Ajax: videoanalist Kevin Keij.