Genoeg clubs die naar zijn diensten hengelen, 37 jaar en hij blijft een machine

"Genoeg clubs die naar zijn diensten hengelen, 37 jaar en hij blijft een machine"

10-07-2022 11:07 Laatste update: 12:21
39

Cristiano Ronaldo wil in de Champions League blijven voetballen en er zijn meer dan genoeg geïnteresseerde clubs die hem willen overnemen van Manchester United. In de derde aflevering van #DoneDeal de podcast bespreken de heren de mogelijkheden van de Portugese vedette. 

United werd slechts zesde in het afgelopen Premier League-seizoen en is daarom veroordeeld tot de Europa League. Voor Ronaldo, die met afstand de topscorer aller tijden is in de Champions League, is dat onvoldoende. "Er zijn genoeg clubs die naar zijn diensten hengelen", zegt hoofdredacteur Dennie van Laar. "37 jaar en het blijft een machine. We hebben hem het afgelopen jaar gezien in de Premier League en was een paar keer weer echt een redder in nood."

"Hij wil door tot zijn veertigste", vervolgt Van Laar. "Hij is 37 en heeft nu nog deze waarde op dit niveau. Hij zou nu nog naar een Bayern, een Paris, een Chelsea kunnen. Zie je hem al in de Conference League of in de Europa League?", vraagt Van Laar zich hardop af. "Ik zie hem over vier jaar ook nog wel op het WK verschijnen", besluit presentator Emile van de Sande.  



#DoneDeal is een productie van VoetbalPrimeur. In deze podcast, die minstens drie keer per week uitkomt, bespreekt de redactie de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Voor updates en meer informatie: volg ook ons op Twitter en Instagram!