'Salah-Eddine kan pikante overstap maken: Feyenoord geïnteresseerd in Ajax-back'

'Salah-Eddine kan pikante overstap maken: Feyenoord geïnteresseerd in Ajax-back'

15-07-2022 15:07 Laatste update: 15:15
207

Het geduld van Anass Salah-Eddine wordt op de proef gesteld, meldt De Telegraaf. De Jong Ajax-linksback is sinds april in gesprek met de club over een nieuw contract. Ondertussen is onder meer Feyenoord geïnteresseerd in de vleugelverdediger.

In een eerder stadium werd al bekend dat Club Brugge hengelt naar de diensten van Salah-Eddine. Feyenoord, FC Twente en Everton komen daar nu bij. De linksback komt met Ajax nog niet tot een overeenstemming voor een nieuw contract, omdat voorstel en tegenvoorstel te ver uit elkaar liggen, klinkt het. Door de komst van Owen Wijndal is het perspectief op speeltijd in de hoofdmacht niet gegroeid voor Salah-Eddine.

Het is niet duidelijk hoe concreet Feyenoord is en of de Rotterdammers een bod willen uitbrengen. Feyenoord is na het vertrek van Tyrell Malacia naar Manchester United op zoek naar een opvolger. Salah-Eddine ligt nog tot medio 2023 vast in Amsterdam. Naar verluidt heeft de twintigjarige back al een rondleiding bij Club Brugge gekregen, maar is het daarna stil gebleven. Salah-Eddine debuteerde op de slotdag van het voorbije Eredivisie-seizoen tegen Vitesse in de hoofdmacht van Ajax.