'Fortuna Sittard pakt door en heeft na Bassett Yilmaz-partner in het vizier'

'Fortuna Sittard pakt door en heeft na Bassett Yilmaz-partner in het vizier'

15-07-2022 15:48 Laatste update: 16:33
40

Iñigo Córdoba moet na Cole Bassett de volgende versterking worden bij Fortuna Sittard, meldt Voetbal International. De Bask speelde vorig seizoen bij Go Ahead Eagles en is momenteel clubloos na zijn contractontbinding bij Athletic Club.

Fortuna is bedrijvig op de transfermarkt. Donderdag werd Burak Yilmaz groots gepresenteerd en eerder op de vrijdag kwam naar buiten dat de Limburgers Bassett van Feyenoord willen strikken. Bij Fortuna moet Córdoba de voorhoede versterken. Eerder werd ook FC Utrecht genoemd als mogelijk nieuwe bestemming voor de 25-jarige aanvaller, maar de Domstedelingen lijken mis te grijpen.

Technisch directeur Sjoerd Ars liet al weten nog drie versterkingen te zoeken: een rechtercentrale verdediger, een nummer tien en een rechtsbuiten. Wanneer Bassett en Córdoba beiden naar Sittard komen, zijn twee van de drie vacatures ingevuld. Córdoba was het afgelopen seizoen van grote waarde voor Go Ahead. Met negen competitiegoals had hij een groot aandeel in de handhaving van de Deventer club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie