Dilrosun gaat officieus debuut maken, voor rest weinig verrassingen bij Feyenoord

Dilrosun gaat officieus debuut maken, voor rest weinig verrassingen bij Feyenoord

16-07-2022 13:23 Laatste update: 14:01
70

Javairô Dilrosun gaat zaterdagmiddag zijn officieuze debuut maken bij Feyenoord. De aanwinst gaat in ieder geval in de eerste helft spelen, als de Rotterdammers oefenen tegen Union Sint-Gillis.

In aanloop naar het nieuwe seizoen speelt Feyenoord op zijn eigen trainingscomplex tegen de nummer twee van België. Het lijkt erop dat trainer Arne Slot twee verschillende elftallen op de been gaat brengen: Feyenoord heeft het namelijk over een opstelling voor de eerste helft. Die is dus al bekend, het is nog niet duidelijk met welke namen de Rotterdammers in het tweede bedrijf gaan aantreden.

De eerste opstelling van Feyenoord kent weinig verrassingen. Zo fungeert Marcus Pedersen opnieuw als gelegenheidslinksback en staan spelers als Jorrit Hendrix en Alireza Jahanbakhsh in de basis. Dilrosun is de enige nieuwe naam die we zien bij Feyenoord. Hij kwam afgelopen week over van Hertha BSC.

Het oefenduel begint om 14.00 uur en is live te volgen via het YouTube-kanaal van Feyenoord.

De opstelling van Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Pedersen; Hendrix, Toornstra, Aursnes; Dilrosun, Danilo, Jahanbakhsh.