Kali: 'Ze denken kennelijk dat ik duur ben, maar voor het geld speel ik niet meer'

Kali: 'Ze denken kennelijk dat ik duur ben, maar voor het geld speel ik niet meer'

16-07-2022 23:46
33

Het voorseizoen is in volle gang en traditiegetrouw hebben een aantal clubloze spelers zich verzameld bij Team VVCS. De 31 jaar oude Anouar Kali hoopt via de vereniging voor contractspelers op een nieuwe kans in het betaald voetbal.

Kali vertrok medio 2021 bij NAC Breda en traint nu samen met spelers als Pele van Anholt, Barry Maguire Randy Wolters en Gyliano van Velzen. "Dit team is voor jongens zoals ik echt een uitkomst. We zitten allemaal in het hetzelfde schuitje, zonder club. Maar we steunen elkaar door dik en dun, maken veel plezier. Alles is tot in de puntjes geregeld", vertelt Kali aan het Algemeen Dagblad. "We trainen hier vier keer in de week op prachtige velden, hebben goede trainers (Erik van der Meer, Dirk Heesen en Rob van Dijk, red.) en spelen tegen mooie tegenstanders."

De oud-speler van onder meer FC Utrecht, Roda JC, Willem II en NAC zit dus al een jaar zonder club, maar wil dolgraag door als profvoetballer. "Ze denken kennelijk dat ik heel duur ben, maar voor het geld speel ik absoluut niet meer. Ik wil gewoon nog op een zo hoog mogelijk niveau voetballen. Ik ben heel gemotiveerd", benadrukt Kali. "Ik ben topfit, ik kan zo ergens instromen."

Team VVCS speelde deze week nog een oefenwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Die werd met 5-2 verloren, ondanks treffers van Abdelmajid Bouali en Van Velzen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie