Ajax tegen Salzburg en PSV speelt de Lichtstadderby: check de odds bij Unibet!

Ajax tegen Salzburg en PSV speelt de Lichtstadderby: check de odds bij Unibet!

19-07-2022 10:30 Laatste update: 11:44

Daags na de wedstrijden tegen Eupen en Villarreal CF spelen Ajax en PSV alweer de volgende wedstrijd in de voorbereiding op de nieuwe voetbaljaargang. Beide Eredivisieclubs maakte in hun afgelopen wedstrijd geen al te beste beurt. De Amsterdammers speelden gelijk tegen Eupen (1-1) terwijl er in Eindhoven met 1-2 werd verloren van de Villarreal. Boekt Ajax een beter resultaat tegen Red Bull Salzburg en gaat PSV er in de Lichtstadderby tegen FC Eindhoven met de overwinning aan de haal? Op Unibet staan er weer fraaie odds klaar.

Ajax – Red Bull Salzburg

Wie aan Ajax – Red Bull Salzburg denkt, denkt aan de afgang van de Amsterdammers in februari 2014. De Oostenrijkers - toen onder leiding van Roger Schmidt - knikkerde de Amsterdammers op pijnlijke wijze met hun ‘totaalvoetbal’ uit de Europa League. Gelukkig voor Ajax zijn die tijden toch echt voorbij en heeft het de kampioen van Oostenrijk ver achter zich gelaten in de pikorde van het Europese voetbal. Bovendien is het niet de eerste keer dat de kampioen van Oostenrijk een Nederlandse ploeg treft deze voorbereiding. Eerder ruim een week geleden werd er in een oefenduel tegen Feyenoord gespeeld, waarin de Rotterdammers met 1-2 zegevierden.

Wedden

Meer odds

De Ajacieden zijn met een 29-koppige selectie aan het trainingskamp begonnen. Wanneer Schreuder de wedstrijd tegen Salzburg op dezelfde wijze benadert als die tegen Eupen is de kans groot dat hij met zijn beste elf aan het duel begint, om vervolgens in de tweede helft met een andere ploeg het veld in te stappen. Tegen de Belgen was te zien dat het veldspel nog niet helemaal is zoals we dat van de Nederlandse kampioen gewend zijn, maar dat Schreuder hier uitvoerig met zijn spelers over heeft gesproken lijkt onvermijdelijk. Gaat de ‘basisploeg’ zich revancheren tegen Salzburg? Op Unibet staat een hoge odd van 2.88 voor wanneer Ajax met een voorsprong de rust in gaat.

PSV – FC Eindhoven

PSV speelde een prima eerste helft tegen Villarreal wat resulteerde in een 1-0 voorsprong bij rust, maar ging in de tweede helft toch de bietenbrug op. De Eindhovenaren kregen nog twee doelpunten tegen waardoor de wedstrijd tegen El Submarino Amarillo verloren ging. Daarmee is de voorbereiding van PSV er nog niet een die de aanhang berusting zal geven. Ook tegen Cercle Brugge (2-2) en Arminia Bielefeld (4-0 verlies) werd er niet gewonnen.

Met FC Eindhoven lijkt PSV dan toch wel een tegenstander te gaan treffen waarvan gewonnen gaat worden. Het kleinere Eindhovense broertje is de op een na laatste testkees voordat de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal op het programma staat, op 30 juli tegen Ajax. Op Unibet staat een quotering van 2.90 voor wanneer er vijf of meer doelpunten in de wedstrijd vallen.

Nog geen account bij Unibet? Klik hier en registreer je en ontvang zo €40 aan Free Bets na je eerste inzet! (Alléén voor spelers van 24 jaar en ouder)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.