'Guti, Gakpo, Mwene en Til lijken op tijd fit, 'lastig verhaal' voor Brazilianen'

'Guti, Gakpo, Mwene en Til lijken op tijd fit, 'lastig verhaal' voor Brazilianen'

19 juli - 08:28
138

PSV hoorde maandag dat het begin augustus in de Champions League-voorrondes tegen AS Monaco speelt. De kans lijkt groot dat de Eindhovenaren het zonder de Brazilianen André Ramalho en Mauro Júnior moeten stellen.

De centrale verdediger en de tot back omgeturnde middenvelder zijn sinds de start van de voorbereiding al geblesseerd. Trainer Ruud van Nistelrooij kon zaterdag tegen Villarreal al niet beschikken over Ramalho en Mauro en sprak al van een 'personeelstekort'. Volgens het Eindhovens Dagblad wordt het 'een lastig verhaal' om op tijd fit te zijn voor het tweeluik met AS Monaco.

Erick Gutiérrez, Cody Gakpo, Phillipp Mwene en Guus Til waren er in het oefenduel van zaterdag ook nog niet bij. Het ED denkt echter dat zij wel op schema liggen voor de wedstrijden in het Stade Louis II en het Philips Stadion, op 2 en 9 augustus.

PSV oefent nog tegen FC Eindhoven en Real Betis, voordat het echte werk begint. Op 30 juli wordt er met Ajax om de Johan Cruijff Schaal gestreden, daarna wachten het heenduel in Monaco, de eerste competitiewedstrijd tegen FC Emmen en de return.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie